Maart 2021: Twee keer een laatste wens vervuld

Zowel op de 12e als op de 26e maart opende Miniworld Rotterdam haar deuren voor het vervullen van een laatste wens.

Op 12 maart ontvingen we de heer Peters, zijn dochter (die de aanvraag had gedaan) en zijn kleinzoon in de miniatuurwereld. Zij kregen een speciale rondleiding van vrijwilliger Hans, die uitvoerig vertelde over alles waarin de bezoekers interesse hadden.

Voor de kleinzoon van de heer Peters was het bezoek net zo indrukwekkend als het voor de volwassenen was, al hadden die daar een andere reden voor…

Op 26 maart kwamen de heer en mevrouw Bruin langs voor een bezoek waarnaar de heer Bruin zeer had uitgekeken. Ook hij is een groot liefhebber van modelspoorbanen en modelbouw en wilde graag nog eens een bezoek brengen aan de attractie waar hij vaak was geweest.

Ook voor hen verzorgde vrijwilliger Hans een rondleiding op maat, waarin hij de kleinste details belichtte, vragen beantwoordde en vele verhalen vertelde over de maquettes in de miniatuurwereld.

Het hoeft niet te worden gezegd dat ook deze rondleiding zeer werd gewaardeerd. Voor ons als stichting is het elke keer weer een geweldig gevoel om aan deze initiatieven te kunnen meewerken!