Februari 2022: Upgrade van de ‘kermiskoets’

Onze vrijwilligers hebben een aanpassing gemaakt aan de omgebouwde liftcabine, waarover u in het vorige item hebt kunnen lezen.

Hoewel vrijwel alle bewoners van Laurens Stadzicht in Overschie hun waardering voor de ‘kermiskoets’ niet onder stoelen of banken staken, hoorden we zo hier en daar toch ook wel eens een opmerking over het geluid. Niet dat het te hard zou zijn, integendeel: men vond eigenlijk dat ze niet zo geweldig klonken, die kermistoeters en – bellen…

Dus hebben op een zekere dag twee van onze vrijwilligers een ‘upgrade-bezoek’ gebracht aan Laurens Stadzicht. Ze hebben de kermisattracties eruit gehaald en een wijziging aangebracht in de ombouw.

Door het maken van twee roosters in de kast slaagden de heren erin om het geluid meer ‘vrijheid’ te geven. De kermismuziek komt nu beter tot zijn recht.

Ze hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om de diverse attracties nog even na te lopen. Ze waren nu toch gedemonteerd… De ‘kermiskoets’ draait nu tot ieders tevredenheid op volle toeren!